Követés az appok által. Miért lesz rossz neked, ha letiltod.


1 perc

Az Apple és a Facebook harcából megszületett egy új értesítés az engedélykérések között, mégpedig a követésre vonatkozó kérés.

Facebook követés engedélyezés

Facebook követés engedélyezés

Mit jelet ez valójában?

Semmi újat. Az appok eddig is "követtek" téged, amikor használtad vagy épp nem használtad őket. Ez csupán annyit jelent, ha maradunk a Facebooknál, hogy engedélyezed neki, hogy lássa milyen dolgokat nézel meg az interneten, miket lájkolsz, kommentálsz stb.

Mi van, ha nem engedélyezed?

Sokak úgy érezhetik, hogy ha nem engedélyezik az app követést, akkor jól elbújtak az interneten és a világ mintsem tud róluk. Ez azonban korántsem igaz. Az internet tele van az ott hagyott nyomaiddal, bármit is csinálsz. Azzal, hogy mondjuk a Facebooknak vagy Instagramnak nem engedélyezed a követést csak azt éred el, hogy olyan hirdetéseket fogsz kapni, ami neked egyáltalán nem releváns. Vagyis romlani fog a felhasználói élményed, mert nem annak a terméknek vagy szolgáltatásnak fogod látni az új vagy éppen akciós hirdetését, ami egyébként érdekel, hanem egy teljesen irreleváns témában fognak megjelenni a hirdetések. A reklámból soha nem lesz kevesebb, akkor már miért ne olyanokat nézzük, amik érdekelnek is?!

Ha úgy érzed egy profi online marketing csapat segítségére van szükséged
kérj tőlünk ajánlatot most

calendar hourglass twitter reddit linkedin at telegram pinterest viber whatsapp