Ingyen valós követők a Facebook oldaladra egy kattintással


2 perc

Korábban írtunk róla, hogy a Facebook üzleti oldalak organikus elérése hogyan alakult az utóbbi időben. Ez az anyag podctast formájában is elérhető a Spotifyon. Ettől függetlenül a Facebook üzleti oldalak követőinek a száma még mindig fontos tényező a vállalkozásoknak.

Az persze nem mindegy, hogy milyen minőségű követőink vannak az oldalon. Hallottunk már több példát is, hogy ismert emberek több tíz- vagy akár százezer pakisztáni és indiai követőt vásároltak az oldalukra csak azért, hogy optikailag jobb benyomást tegyen arra, aki megnyitja az oldalt.

Ezek persze minden esetben kamu profilok, ami azt jelenti, hogy nem áll mögöttük valós, hús-vér ember, csak egy úgynevezett "profilfarmon" generálták őket gépek segítségével. Ezeket a kamu profilokat százasával, ezresével hozzák létre azzal a céllal, 5-10-20 dollárokért eladjanak belőlük 100-200 darabot különböző felületeken.

Ettől a módszertől mindenkit óvaintünk, mert amellett, hogy teljesen értelmetlen erre pénzt kidobni, még tiltást is vonhat maga után, ugyanis minden közösségi média platform szabályzatában benne van, hogy ez a fajta tevékenység nem megengedett. Ha pedig mégis valahogy megússzuk a tiltást, 2 percnél nem tart tovább kideríteni, hogy egy profilnak valós vagy vásárolt követői vannak-e.

Így szerezz ingyen VALÓS követőek a Facebook üzleti oldaladra

Első lépés: nyisd meg a Meta Business Suite felületet, majd bal felül válaszd ki a megfelelő oldalt, ahova a követőket szeretnéd meghívni.

Business Suite

Business Suite

Majd görgess kicsit lejjebb és a "További bővítési lehetőségek" alatt az "Elérheted a tartalmadnál aktivitást mutató embereket".

Meghívás

Meghívás

Ezzel az opcióval tömegesen küldhetsz meghívót az oldal kedvelésére azoknak az embereknek, akik bármilyen posztod vagy hirdetésed alatt aktivitást mutattak. Egyszerre maximum 100 meghívó küldhető ki, de egymás után több alkalommal is megismételhető.

Ha pedig PPC hirdetésekkel szeretnéd növelni az Facebook üzleti oldalad és a webshopod, weboldalad hatékonyságát, akkor kérj ajánlatot tőlünk még ma.

Zárt csoportunkba várunk mindenkit szeretettel!

Ha úgy érzed egy profi online marketing csapat segítségére van szükséged
kérj tőlünk ajánlatot most

calendar hourglass twitter reddit linkedin at telegram pinterest viber whatsapp