Hogyan kerültünk Dubaiba és mit csináltunk ott?


1 perc

Az egyik partnerünk, a Kraftwerk megbízásából Dubaiban, a világ legnagyobb IT kiállításán, a GITEX -en kiviteleztünk és adtunk át projektet. 

Ügyfelünk, -akinek mi weboldalt készítettünk- fő profilja az egyedülálló standok megtervezés és megalkotása. Ők kapták a megtiszteltetést, hogy az Emirátust képviselő standot megtervezzék és felállítsák a kiállításon, aminek a része volt, hogy kapcsolódjon hozzá egy weboldal is minden szükséges információval és egy live stream szolgáltatással, amit a stand különböző pontjain elhelyezett 5 kamera biztosít, hogy a világon élőben bárhonnan lehessen nézni az eseményeket. 

Nekünk ugyan nem ez a fő profilunk, de nagy örömmel vállaltuk a nem kis kihívást jelentő feladatot. Sok itthoni tervezés és demózás után eljött a nap, hogy a helyszínre repüljünk, ahol terveink szerint csak össze kellett volna állítani azt, amit már otthon leteszteltünk. A technika ördöge azonban mindig közbeszól és sok nem várt akadályba ütköztünk. Például nem volt internet a standon, a stream szolgáltató korlátozta a közvetítést stb stb. 

Végül természetesen minden tökéletesen összeállt és működött a megbízó, az ügyfelünk és a mi legnagyobb örömünkre. Nem ezt volt az első külföldre készített munkánk, de az első, amit ott kiviteleztünk. Bízunk benne, hogy a jövőben még több ilyen izgalmas projektben vehetünk részt. 

RTL interjú

RTL interjú


Ha úgy érzed egy profi online marketing csapat segítségére van szükséged
kérj tőlünk ajánlatot most

calendar hourglass twitter reddit linkedin at telegram pinterest viber whatsapp